Ontharden hard maken

Woensdag gaf Filip Demey een toelichting over hoe we vanaf 2025 zullen moeten omgaan met verharding in de openbare ruimte. Op uitnodiging van TeDeWest gaf de bestuurder van INFRAbureau Demey meer uitleg over de theoretische en praktische kant van het verhaal van de Gewestelijke Stedenbouwkundige Verordening Hemelwater en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan. 

Het publiek luisterde aandachtig naar zijn soms kritische analyse van de wijze hoe ontharding toch niet zo eenvoudig te realiseren is in elk wegvak. Daarna nam hij als voorzitter van OVIO ook deel aan het debat "Ontharding hard maken" met Vlawebo, AWV, Vlario en TeDeWest hoe de ganse sector daarmee zal moeten omgaan. Een geslaagde en leerrijke avond die werd bijgewoond door veel gemeentebesturen, aannemers en studiebureaus.

12 juni 2024

Over ons

INFRAbureau Demey

Ons studiebureau heeft meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige INFRAprojectdossiers en creatieve oplossingen voor diverse INFRAstudies binnen een straal van 40 km rondom ons kantoor in Roeselare. We werken nauw samen met landschapsarchitecten voor publieke ruimteontwerpen en met architectenbureaus voor moderne bouwprojecten. Ons dynamische team staat voor proactieve samenwerking met opdrachtgevers en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst, boordevol nieuwe mogelijkheden en succesverhalen.