INFRAnieuws

INFRAbureau DEMEY: Een Nieuwe Start met Vertrouwen

Het is de bedoeling dat wij onze partners zoveel mogelijk informeren over het reilen en zeilen van ons INFRAbureau en daarbij zowel trends als mooie projecten willen uiteenzetten. Wij geloven sterk dat wij met een wederzijds vertrouwen onze studies en projecten nog beter kunnen maken en opvolgen, daarom geven we deze nieuwsbrief de toepasselijke titel “INFRA met vertrouwen” mee.

Een frisse start

In september 2020 hebben we u met trots onze nieuwe huisstijl voorgesteld. Nadat we ons interieur volledig hebben gerenoveerd tot een moderne ruimte om te werken en te overleggen, willen we onder andere met een nieuw logo en nieuwe website onze ambitie tonen als eigentijds én deskundig ontwerper infrastructuur. Door de ‘rebranding’ van ons bedrijf willen we aan iedereen laten weten dat wij goesting hebben om de volgende jaren een belangrijke rol te spelen in het modern en baanbrekend ontwerpen van blauwgroene infraprojecten.

Innovatie in tijden van uitdaging

Tijdens het voorbije ongewone jaar 2020 hebben wij dankzij de technologie onze beroepsactiviteiten continu kunnen voortzetten en zijn we kunnen blijven communiceren met zowel onze eigen medewerkers als onze contacten van de opdrachtgevers en de overheid. Dit was soms hectisch, soms lastig, maar we zijn blij dat we ons ondanks deze stoornis bijna altijd aan de vooropgestelde timing hebben kunnen houden. Helaas is de corona-crisis nog lang niet ten einde en moeten we blijven doorgaan met digitale vergaderingen. Wij kunnen de aannemers wel geruststellen dat het vele studiewerk in het najaar 2021 zal leiden tot een nieuwe golf - neen geen covid - van aanbestedingen.

 

Nieuwe gezichten en dierbare herinneringen

Begin januari zijn 2 nieuwe werknemers gestart in ons studiebureau. Wij wensen projectleider ontwerp Kamran Aghasi en landmeter/afkoppelingsdeskundige Michaël Balcaen een goede start van een langdurige carrière bij INFRAbureau DEMEY toe. Helaas moesten we afscheid nemen van onze gepensioneerde werknemer Eddy Hallein na een ziektestrijd van 5 jaar. Wij zullen Eddy altijd in ons hart dragen en hem herinneren als een goedlachse en empathische mens, die met iedereen, zowel aannemer als opdrachtgever, goed overeenkwam.

1 september 2021

Over ons

INFRAbureau Demey

Ons studiebureau heeft meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige INFRAprojectdossiers en creatieve oplossingen voor diverse INFRAstudies binnen een straal van 40 km rondom ons kantoor in Roeselare. We werken nauw samen met landschapsarchitecten voor publieke ruimteontwerpen en met architectenbureaus voor moderne bouwprojecten. Ons dynamische team staat voor proactieve samenwerking met opdrachtgevers en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst, boordevol nieuwe mogelijkheden en succesverhalen.